About me and Nordic fields

In English below

Hej, jag som skriver denna blogg heter Eva Waitzfelder. Bor på Södermalm i Stockholm.För några år sedan lämnade jag min karriär för att driva ett eget företag som designar och gör smycken. Men hallå, inte du också, det gör ju nästan alla idag. Så sant så sant. Jag tänker lite annorlunda med mina smycken. Ja, men om du gör det, så borde du ju berätta om det också, får jag veta. Och det är ju helt sant. Så därför kommer jag att blogga om smycken. Sådant som har med trender att göra, uttryck, färger, material med mera. Du får sjävklart komma med frågor, tips och gärna uppmuntrande tillrop.
Min hemsida: www.nordicfields.se
Gilla mig gärna på Facebook

Hello the blogger is me, Eva Waitzfelder…… to be written soon

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *