Vilket smycke ska jag ha idag när jag går Tunnelloppet!

God lördag,

Idag ska jag och 42300 andra springa eller gå Tunnelloppet, innan norra länken invigs. Det ska bli jättekul, jag har även gått promenad innan Södra Länken invigdes 2004  och Johanneshovsbron 1984.

Det är mycket utsmyckningar i tunneln så det är inte bara att knata en promenad i en tunnel. Just nu har jag problem vilket smycke jag ska bära. Jag  tycker att smycken är minst lika viktigt att tänka ut när uttrycker sin personlighet och stil och även tänker på vad man ska göra och vem man ska träffa.  Ja men, hallå tänker du,  du ska ju bara ut och röra på dig… Ja visserligen, men om det är 42300 andra också, så är ju chansen att man träffar någon man känner stor, eller får en ny bekantskap.
Så nu är frågan, ska jag ha något färgglatt och lite sportigt,  ska jag ha något litet som inte är i vägen , Eller ska jag ha ett stort örhänge , som matchar de fina gula handskarna man får.

frankie jewelry_DSC0956 low resolutionColored leek necklace 30 mm DSC_0347tunnelloppet gula handskar

3 thoughts on “Vilket smycke ska jag ha idag när jag går Tunnelloppet!

    1. admin Post author

      Hej, tack, jag tog ett stort örhänge med norrskens motiv på. Och det var helt fantasiskt att se tunneln, så mycket utsmyckningar.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *