Vilka förväntningar har kursdeltagare?

I morgon börjar min kurs på ABF i smyckesdesign.

nora smycke croppad

Det ska bli jättespännande, men eftersom det är första gången jag håller en riktig kurs är jag såklart pirrig också. Tidigare har jag hållit workshops på 3-4 timmar.

Vilka förväntningar har mina deltagare? Vad tror du?

Jag hoppas att de ska bli inspirerade att tänka färg och form på ett smycke som de kan designa själv och sedan tillverka.

Vill samtidigt passa på och tacka Linda och alla andra som deltagit i Företagens Bloggutmaning, det har varit mycket givande.

6 thoughts on “Vilka förväntningar har kursdeltagare?

 1. Camilla

  Ja, det där med att möta förväntningar kan ibland vara svårt. Man gör antagen som sedan inte alls stämmer eller så hamnar man mitt i prick. Mitt knep är att ta reda lite på kursdeltagarna innan – har de gjort detta tidigare, hur länge har de arbetat med en sak och ibland ställer jag faktiskt frågan direkt i anmälan. Tricken kan vara många, men jag håller tummarna för dig imorgon. Lycka till!

  Reply
  1. admin Post author

   Hej Camilla, Tack ,
   Jag håller helt med att fråga, men i det här fallet så är det ABF som gör admin, så jag har inte någras emailadresser. Jag behöver alla tummar, tack snälla

   Reply
 2. Linda

  TACK säger jag! Verkligen kul! Och jag är säker på att det kommer gå jättebra på kursen! Jag kan tänka mig att förväntningarna kan vara att göra något fint själv och lära sig mer om tekniken. Något att känna sig stolt över, så hade nog jag känt.

  Reply
  1. admin Post author

   Hej Linda, ursäkta att jag inte svarat dig. såg inte din kommentar. Jo men det har gått alldeles utmärkt med kursen, tack tack

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *