Vikten av bra service!

God fredag kväll! Nu har jag fått tillbaka min kära Imac som har varit hos doktorn. Jag lämnade in datorn hos Digital Inn, en auktoriserad Apple verkstad på Sveavägen. Super service all the way. Fidel, deras servicetekniker gjorde allt för att felsöka,  beställde ny reservdel från Holland, logikkortet, testade igen, igen och igen. Hela tiden så kontaktade han mig för att berätta och fråga vad jag tyckte ville, etc. Jag kände mig jättevip, och fick mycket stort förtroende för Fidel. Nu är datorn hemma och den är som ny.  Gissa om att jag kommer att rekommendera Digital Inn.

Sedan har vi Miele, dem kommer jag inte att rekommendera. Jag har köpt deras vitvaror, de är dyra, och därför bäst, hävdar de. Om de är det, så har jag inte märkt det. Nästan alla deras produkter har gått sönder; både inom tre år och efter tre år. Det senaste var fläkten som vi inte kunde byta lampan själv. Så då fick kalla dit en reparatör, som konstaterade att det var i princip omöjligt att byta lampan, och med verktyg och våld så fixade han det. det tog honom ca 5 minuter. 1000 kronor Tack,  Inget snack om goodwill, där inte. Jag kommer inte att rekommendera Miele till någon, och inte bra service.

Jag  behandlar mina kunder som jag själv vill bli behandlad, gärna lite extra service, för att göra kunden nöjd. Det skulle vara intressant att höra hur ni tänker.

 

2 thoughts on “Vikten av bra service!

  1. Åsa Bengtsson

    Håller absolut med! Vissa människor skulle inte få ta servicejobb och vissa firmor skulle lägga om sin servicepolicy. Turligt nog finns det vissa som är fantastiska på det dem gör och får oss att känna oss “super-vippiga”. Så vill jag få mina kunder att känna oxå. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *