Ett litet paket som ska till Kina

photo 1Idag har jag postat ett par örhängen med den danska flaggan på. Det är ett par i Danmark som har beställt till en kinesisk vän som bor i Kina, men som har varit mycket i Danmark. Det skulle vara en födelsedagspresent. Nu blev det bråttom med leverans för den danska drottningen ska åka på besök till Kina nästa vecka. Jag hoppas att mina örhängen hinner fram. Håller tummarna. Vad ger du bort om du ska åka utomlands, eller känner någon som bor i utlandet och har anknytning till Sverige?

8 thoughts on “Ett litet paket som ska till Kina

  1. admin Post author

   Jag hoppas det, den danska tennisspelaren Caroline Wieznacki (ursäkta stavningen) har ofta ett halsband med danska flaggan.

   Reply
 1. Åsa Bengtsson

  Jag håller tummarna så hårt jag bara kan! Om jag ska ge presenter till kompisar världen runt är det ofta vit eller stilren keramik. Eller nån glaslykts till ljus.

  Reply
  1. admin Post author

   Jag älskar svensk design, glas och keramik. Det som är problemet där är att det väger mycket och lätt kan gå sönder när man fraktar. Men visst är det fina presenter.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *