Mammas gamla resekoffert blir mitt nya soffbord!

blanda nytt och gammalt photo

Glad påsk på er.

Hoppas ni har det skönt i värmen, I Stockholm skiner solen och ger värme redan tidigt på morgonen. Vi hade faktiskt frukost på balkongen.

Tankarna glider iväg och jag funderar varför jag alltid har gillat modern stil på inredning, kläder och smycken, långt innan det blev så trendigt som det är nu. Jag har säkert blivit påverkad av mamma som hade moderna möbler i lägenheten. Danska teakmöbler, stram dux soffa och Triwamöbler  från NK. Då kändes det nästan skämmigt eftersom alla andra hade pösiga sammetssoffor och kristallkronor. Så tack söta mamma för att jag blivit så inspirerad, både vad gäller inredning och smycken.
Nu när mamma inte kan bo kvar hemma längre så har jag rensat i hennes källare. Bland annat har jag hittat en koffert som hon och pappa hade när de kom till Danmark och sedan Sverige. Den kan jag bara inte göra mig av med. Så nu är den vårt nya soffbord i vardagsrummet. Vi släpade dit den igår så jag har inte hunnit göra iordning den.

Vet du hur man kan göra iordning den, tipsa mig gärna.

P.S Vill passa på och tacka Brita Hahne för alla tips när det gäller att våga göra sig av med saker. Kolla in hennes fina blogg.

 

 

3 thoughts on “Mammas gamla resekoffert blir mitt nya soffbord!

    1. admin Post author

      Tack Åsa, Den är ännu snyggare nu när jag har polerat upp den och fått fram initialerna, G S som är min mormors. Jag skulle tro att den är från början av 1900 talet.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *