Smycken med inspiration av det du gillar! Bloggutm. 8/21

 

broschyrbild-2Vad tänker du på när du ser dessa fina smycken? Detta har jag frågat i flera år sedan jag tog fram kollektionen “On the Green”. Inspirationen kommer från golf, något som jag gillar att göra. Jag saknade snygga smycken när jag var i golfshopen, eller på semester och sov på något fint golfhotell. Det var starten på mitt smyckesföretag;  Nordic fields. Så när jag frågar får jag en mängd olika svar, och sedan; jaha är det inspiration av en golfboll som ligger på green efter ett snyggt inspel. ” ja men det syns ju inte jag tänkte på något helt annat”. Och det är precis det som är grejen, att det inte ska skrika golf, att man ska ha dem för att man gillar stilrent och lite färg. Det finns manschettknappar också. Svenska Jonas Blixt kom 2:a inatt i golftävligen US Masters. Det är stort, grattis Jonas.

Vad gillar du att göra och som du vill uttrycka dig i med smycken, kläder eller något annat.

4 thoughts on “Smycken med inspiration av det du gillar! Bloggutm. 8/21

  1. admin Post author

   Vad roligt med krusbär. Jag ÄLSKAR krusbär. Tyvärr har vi inte kvar vårt sommarställe med krusbär. Jo, Lena jag spelar golf, men det är inte jag på bilden.

   Reply
 1. Åsa Bengtsson

  Intressant infallsvinkel, Eva. Har aldrig reflekterat över smycken på det sättet. Men om jag tycker om trädgård och växande, spirande ting… hmmm, hur skulle du då uttrycka detta i ett smycke? Tja, en fin liten murgröneslinga som armband kanske? Fina smycken har du och det måste vara roligt att göra det hela så personligt!

  Reply
  1. admin Post author

   Hej Åsa, Precis så här fungerar det när man vill göra sitt eget personliga smycke, eller att ett företag vill göra något eget. Det är bara fantasin som sätter begränsningen. Låter jättefin med murgröneslinga som armband, jag ska visa hur det skulle kunna bli, ge min någon dag.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *