Så här gör du ett bra intryck när du är på stora events.

Hej,

Idag har jag lovat att ge dig tips hur du skapa ett bra första intryck när du är på stora events, mässor, mingel, ditt första möte med en viktig kund med mera..

I mitt tidigare liv arbetade jag som inköpschef och har träffat hur många leverantörer som helst, varit på mässor, presentationer etc.
För mig var det ett bedömningskritera på  personer jag träffade  att de gav ett professionellt  och förtroendeingivande intryck. Speciellt gällde det när jag träffade någon på en mässa, eller event och som jag inte hade någon tidigare relation med.

Nu är jag ensamföretagare som vill få prestigekunder. Det vill ju även andra så det är inte så lätt att få tag på dem, än mindre få till ett möte.

Igår var jag på Stockholms Handelskammare har öppet hus den här veckan i samband med invigning av deras nya lokaler på Brunnsgatan / Birger Jarlsgatan  i Stockholm. För mig är det ett perfekt tillfälle att få träffa beslutsfattare från olika företag och organisationer.

Det var många som helt spontant kom fram till mig och började prata. Och vad var det som gjorde att flera kom fram till mig och började prata?
Och vad hjälpte personerna att komma ihåg mitt namn och mitt företag.

Jo, det är  den här fina namnskylten som jag designar och gör.
ewa namnskylt photo rosa namnskylt croppad
Namnskylten hjälper mig att inge förtroende eftersom namnskylten är så exklusivt gjord. Ingen som tänker att jag är en ensamföretagare. Det blir också en snackis; ”Hej vad gör du får något, var har du skaffat din fina namnskylt” .
Ja ni förstår, namnskylten hjälper mig att tränga igenom mingelbruset och skapar ett bra första intryck, förhoppningsvis ett bestående intryck.

De här namnskyltarna är som smycken. Delicato använder dem i sina butiker. De är lite hårdsmälta, helt klart men superläckra.

lågupplöst delicato julia namnskylt
Jag har vidareutvecklat namnskyltarna så att jag även gör dem som halssmycken.

Kolla på Eva Borin, ägare på 10 Minute Baby AlaCarte.

ewa borin IMG_1325

Skulle du vilja skapa din egen namnskylt eller  namnsmycke? Hör gärna av dig till mig på eva@nordicfields.se

Imorgon berättar jag hur det går till att göra namnsmyckena.

6 thoughts on “Så här gör du ett bra intryck när du är på stora events.

 1. Johanna

  Smart!
  På ett event möte jag en kvinna som också tog rummet med storm.
  Iklädd en härligt orange sjal lös hon upp hela rummet som en sol.
  Mycket nyfiken på fortsättningen.
  /johanna

  Reply
 2. Teresia

  Det var trevligt tycker jag också, följer också med och hör din berättelse imorgon, och som Dorothea säger gillar jag också idén med skylt som halssmycke! /T

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *