Om någon hade sagt till mig för några år sedan att jag skulle undervisa i hur man designar och gör  smycken så hade jag skrattat gott. Men nu har jag hållit flera kurser som blivit mycket uppskattade. Vad är det som händer när man sätter sig tillsammans några timmar för att göra sitt eget unika smycke. Jo, man tittar på varandra, blir inspirerad, kommer på egna saker som någon annan kanske inte tänkt på. Resultatet blir helt otroligt, Alla smycken är helt unika. Nu senast gjorde en tjej ett jättefint bokmärke. En kille gjorde en nyckelring. Här kan ni se några exempel på vad man kan göra på några timmar.

Mitt ALLT egen designat nora smycke croppad

P.s Om du vill testa så kommer jag att hålla en kurs för ABF 3 måndagskvällar med start 28 april. Det finns några platser kvar.
http://www.abf.se/Distrikt-och-avdelningar/ABF-Stockholms-lan/ABF-Stockholm/Kurser-och-studiecirklar/Konsthantverk-handarbete-slojd/-Designa-och-gor-smycken-i-aluminium/

Ha en skön kväll, hälsar Eva

11 thoughts on “1+1=3, Eller Hur Kreativiteten växer när man gör något tillsammans.

 1. teresia

  Ja vägarna är förunderliga ibland när man tittar tillbaks:) Men du verkar trivas med det du gör!!
  Att mötas i kreativitet är alltid väldigt inspirerande som du säger!! /Teresia

  Reply
  1. admin Post author

   Vad innebär kreativitet för dig kära blogg läsare? Nu är det många som vill påta i jorden, snickra på sina sommarstugor….. kul att få höra vad du gillar.

   Reply
   1. teresia

    För mig är det många saker. Kreativitet är någon form av uttryck, där min själ kan få lämna ett avtryck:) Jag skapar Musik, poesi, låttexter, böcker,nätverkande är också skapande för mig, skapande av vacker miljö, relationer, nya visioner som föds , framför allt så skapar jag mitt liv varje dag.. ja det var kansek brett men hela livet är skapande för mig:)/T

    Reply
 2. Åsa Bengtsson

  Jag tycker kreativitet kan vara så mycket. För mig är det att baka, laga mat och påta i trädgården.
  Har inte testat att smycketillverkning speciellt mycket, men gör egna grattiskort, tackkort osv. Tycker oxå väldigt mycket om att ta fota både släkt, natur och på resor. Härliga minnen eller vyer som man kan behöva när det är en regnig, kall novemberdag. 🙂

  Jättefin blogg sida och läckra smycken. Lycka till med nästa kurstillfälle!

  Reply
  1. admin Post author

   Tack åsa, jag ser på det du håller på med att kreativiteten är på topp. För din info; jag kan göra fantastiska små tavlor, minnesaskar, m.m. med fotografier, både i svart vitt och färg.

   Reply
 3. Dorotea Pettersson

  Ja det är en härlig känsla att sitta och skapa tillsammans. Jag får inte så mycket gjort bara vid tillfällen då vi är många som skapar tillsammans. Jag hamnar i en beskådarsits på något sätt. Jag tittar på vad andra gör, inspireras men framför allt fascineras jag av vad personer kan få fram trots att de från början var tveksamma till sin kapacitet.

  Att göra smycket är väldigt roligt!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *